Kaartjes zijn te koop bij Spant!
Kaartjes zijn te koop bij Spant! Foto: Jan Ladage

Bijzonder concert van Show- & Marchingband ViJoS

BUSSUM Show- & Marchingband ViJoS geeft op zaterdag 10 maart om 20.00 uur het jaarlijkse concert in theater Spant! Dit jaar pakt de muziekvereniging het groots aan ter ere van het 60-jarig jubileum met een avond vol sentiment, verrassingen en vernieuwing. Na het concert is er, als vanouds, een 'bal na' op het Heinekenplein van Spant!

De Show- & Marchingband geeft een verrassende en geheel nieuwe wending aan het programma van het jaarconcert. Daarnaast zullen veel oude bekenden het podium betreden, waaronder een groep van zo'n 40 oud-leden. Ook hoor je tijdens het concert 'gouwe ouwe' nummers. Voor, tijdens en na het concert wordt bijzonder foto- en filmmateriaal getoond.

Show- & Marchingband ViJoS viert het 60-jarig bestaan het hele seizoen. Zo organiseert de vereniging op zaterdag 2 juni een vernieuwende taptoe bij voetbalclub SDO. Hiervoor nodigt ViJoS te gekke deelnemers uit, waaronder de grote toppers van Nederland: Advendo uit Sneek en Juliana Amersfoort. Beide korpsen behaalden meerdere malen goud tijdens de wereldkampioenschappen in Kerkrade.
Een kaartje voor de voorstelling kost 10 euro en is te reserveren via www.vijos.nl of te koop bij de kassa van Spant!. De taptoe is gratis.