Afbeelding
Foto:

Ronald Smout

Oprichter van Man Onder Dak, zelfstandig ondernemer, 56 jaar, geboren in Naarden, woont nu in Bussum

Waar kennen mensen je van?
"Ik kom uit Naarden en woon sinds 2014 in Bussum waar ik 'Man Onder Dak' heb opgericht. Mijn nieuwe woning had genoeg ruimte en ik weet als gescheiden man dat je soms op zoek bent naar een tijdelijke ruimte. En die kan ik de mannen bieden waar ze tot rust komen en ik kan ze ook, als coach, begeleiden om ze te helpen bij hun scheiding en om weer zelfstandig te gaan wonen. Ook werk ik bij Versa Welzijn en begeleid ik de wijkteams Palmpit en Spieghelwijck."

Waar ben je druk mee?
"Ik ben druk bezig om mijn huis energieneutraal te maken. Ook volg ik de opleiding tot ICF Coach, naast mijn werk als Reiki Master."

Met wie wil je nog een goed gesprek hebben?
"Dat wil ik graag hebben met wethouder Marleen Sanderse omdat ze mij verder heeft geholpen met Man Onder Dak en ik heb haar daar niet persoonlijk voor heb kunnen bedanken."

Wat zou je doen als je een dag de burgemeester was?
"Mensen meer samenbrengen en ik wil graag dat mensen een esthetische ontwikkeling aangaan zodat er meer verbinding komt vanuit het hart in plaats van uit je hoofd."

Welk boek ligt op je nachtkastje?
"The running Boedha."

Wat zou je doen met 100 euro?
"Dan ga ik samen met mijn vriendin een gezellig muziekavond beleven."

En met een miljoen?
"Ik ga meteen een rode Volvo 245 oldtimer kopen. Ook zou ik geld investeren om mijn huis echt energieneutraal te maken. Ik denk dan bijvoorbeeld aan een eigen riool, eigen watervoorziening en opslag regelen van energie door middel van zonnepanelen, zonneboiler of warmtepomp."