Ivar van Dinteren in het midden.
Ivar van Dinteren in het midden. Foto: Johan van der Geest

SDO-hoofdtrainer Ivar van Dinteren tekent een jaar erbij

BUSSUM SDO heeft een overeenstemming bereikt om het contract met hoofdtrainer Ivar van Dinteren met een jaar te verlengen.

Dat betekent dat Van Dinteren ook het seizoen 2018/2019 hoofdtrainer blijft en ook de rol van Hoofd Jeugd Opleidingen blijft invullen. "Het bestuur is zeer content over de resultaten en prestaties van onze huidige selectie, zoals ook de inbreng van Ivar op en rond de velden en zijn betrokkenheid bij de jeugdopleiding", aldus de voetbalclub.
Wat iedereen natuurlijk al weet, is dat SDO 100 jaar bestaat. Gooi TV heeft daar een speciale film overgemaakt met de vliegende reporter Andreas van der Schaaf onder de titel 'Die 3 dagen in november om nooit te vergeten!'. Andreas praat onder andere met een aantal leden en oud-leden, maar de film gaat ook over de clubliefde en de pittige gesprekken in de kleedkamer. Ook zijn 'levende beelden' uit de jaren rond 1917 te zien. De film staat op www.sdobussum.nl.
De club organiseert op donderdag 4 januari vanaf 20.00 uur haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie met een terugblik en blikken ze vooruit op 2018.