Welke fusiepitch imponeert Weesp?

GOOISE MEREN Zowel de burgemeester van Gooise Meren als de locoburgemeester van Amsterdam komt naar Weesp om elk hun samenwerkings- en fusieaanbod te presenteren.

Weesp kan een pitch van maximaal tien minuten verwachten. Han ter Heegde heeft al laten weten graag Weesp toe te voegen aan Gooise Meren. Het pitchen gebeurt tijdens een bijeenkomst op woensdag 18 oktober om 20.00 uur in de Grote Kerk van Weesp. Belangstellenden in de zaal kunnen daarna met vragen komen.

Op de zeepkist

Op maandag 30 oktober is er opnieuw een bijeenkomst in de Grote Kerk. Dan moeten de fracties uit de Weesper gemeenteraad 'op de zeepkist' om kleur te bekennen. Het publiek wil dan weten wat zij (vooralsnog) concluderen uit alle informatie die voorhanden is.

De raadsvergadering, waarin het besluit over de bestuurlijke toekomst valt, op 9 november vindt vanwege de te verwachten grote publieke belangstelling ook plaats in de Grote Kerk in Weesp.


Lekkerste speculaas van Noord-Holland

NAARDEN De koude dagen komen er weer aan en dan is een speculaasje bij de koffie of thee heel lekker. En wil je dan het lekkerste speculaas uit de regio?

Dat kan, want bakkerij Kwakman, met winkels in Bussum en Naarden, bakt de lekkerste speculaas zonder amandelen van heel Noord-Holland. Het recept is geheim.

Unaniem
Tijdens een vakwedstrijd waren de vakjury en het consumentenpanel het er unaniem over eens dat de speculaas van Kwakman qua smaak, vorm, aroma en uiterlijk het allerlekkerste is.