De Vechtbrug is weer open

BUSSUM De Vechtbrug over de N236 tussen Weesp en Ankeveen is vanaf vorige week weer open. Dat meldt de provincie Noord-Holland.

De weg werd donderdagavond en -nacht verder aangesloten op de aangelegde grotere brug. Er moeten onder meer nog lijnen geplaatst worden op de weg en er moeten borden worden vervangen. Daarna gingen de rood-witte schildjes van de weg en kon het verkeer de brug over.

De nieuwe Vechtbrug is een grotere en bredere brug dan de oude en werd afgelopen zomer al op z'n plek gehesen. Het werk aan de N236 is overigens nog niet klaar. Er wordt nog gewerkt aan het verbreden van de weg. Dat gebeurt volgend voorjaar.


Geestig verhaal over liefde en vriendschap

BUSSUM Na het succes van 'A Christmas Carol' en 'Olivier Twist' bij de Plankeniers zag theatermaker Peter van Bokhorst in William Shakespeare's 'Wintersprookje' een goed vervolg.

Je moet van steen zijn om niet volledig verkwikt en vrolijk uit deze familievoorstelling te komen. 'Wintersprookje' is een geestig verhaal over liefde en vriendschap die uiteindelijk overwinnen. Een fantasierijk theaterstuk dat met gemak alle leeftijden meeneemt in de magie van theater.

De voorstelling is te zien op 4, 5, 6, 7, 12 en 14 januari in Theater in Zuyd aan de Akkerlaan. Kaarten reserveren via www.nhtoneel.nl.