Recordaantal bezoekers Filmhuis Bussum

BUSSUM Filmhuis Bussum heeft afgelopen zaterdag de 60.000ste bezoeker van 2017 mogen begroeten. Een nieuwe mijlpaal voor het goedlopende filmhuis aan de Brediusweg.

Nietsvermoedend dachten deze bezoekers zaterdagmiddag rustig naar de film te gaan, toen zij verrast werden met bloemen en vrijkaartjes. Nooit eerder haalde Filmhuis Bussum zo veel bezoekers in één jaar.
Filmhuis Bussum verwacht eind 2017 in totaal 62.500 bezoekers binnengehaald te hebben. Het vorige record stond op 57.603 bezoekers.
Directeur Janine Beulink vertelt enthousiast: "Wij zijn hier enorm trots op en ik wil benadrukken dat dit nooit mogelijk zou zijn geweest zonder onze 145 vrijwilligers." Ze vertelt wat al deze vrijwilligers doen: "Belangeloos en vol overgave zorgen zij ervoor dat onze bezoekers zich welkom en veilig voelen, er drankjes en hapjes worden geserveerd, er kaartjes gekocht kunnen worden, de film op tijd gestart en gestopt wordt, de filmgids wordt gemaakt en rondgebracht, de administratie op orde is en voor nog heel veel andere zaken die zich grotendeels buiten het zicht van onze bezoekers afspelen."


Win kaarten voor optreden Maastreechter Staar

NAARDEN Het groot mannenkoor genaamd Maastreechter Staar komt dit voorjaar naar de Grote Kerk in Naarden voor een optreden. Deze krant mag hiervoor gratis toegangskaartjes weggeven.

De Maastreechter Staar bestaat uit 82 'bronzen' mannenstemmen. Naast de befaamde klassieke mannenkoornummers worden muzikale uitstapjes gemaakt naar liederen uit musicals en uit de popmuziek. Daardoor ontstaat een mooie mix van verschillende muziekstijlen. Het concert is op zaterdag 21 april om 20.15 uur in De Grote Kerk Naarden.
Kaarten winnen kan door een mailtje te sturen naar prijsvraag@spant.org onder vermelding van 'Maastreechter Staar'. De prijswinnaars worden door Spant op 20 december benaderd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.