Mooi toetje voor HCAW

BUSSUM Het laatste weekend van het hoofdklassejaar heeft de honkballers van HCAW één zege opgeleverd. De Bussumse honkballers konden tegenstander Hoofddorp Pioniers alleen zondag met 11-1 verslaan, zaterdag werd er met 10-9 verloren. Twee dagen eerder waren de Hoofddorpers ook al te sterk.

Voor HCAW stond afgelopen weekend alleen nog de eer op het spel. Ze hadden nog een laatste kans om derde te kunnen worden, maar verspeelden deze donderdag al. Het gewonnen duel zondag was desondanks een leuk toetje na een overwegend goed honkbaljaar, waar HCAW na twaalf lange jaren weer eens de play-offs haalde.


Sterke start voor BFC

BUSSUM Het net gepromoveerde eerste elftal van BFC heeft met een knappe 0-2 zege gewonnen van ex-tweedeklasser ASC Nieuwland.

BFC speelde erg sterk en startte voortvarend: al snel na de aftrap stond er een voorsprong op het scorebord. Tjerk Posthuma en Olivier Blaauw konden scoren.


Winst voor Gooische

BUSSUM De Bussumse dames waren aan de Meerweg afgelopen weekend met 4-0 een maatje te groot voor Apeldoorn.

De heren wisten afgelopen weekend een punt te pakken tegen Qui Vive: 2-2. Toch was er teleurstelling omdat de Bussumers tot het laatste moment nog voor stonden.


En alweer verliest SDO

BUSSUM Lang leken de voetballers van SDO afgelopen weekend af te stevenen op een bloedeloze 0-0 tegen Silvolde, maar de laatste seconde deed de Bussumse hoofdklasser de das om: 0-1.

Het betekende voor SDO alweer de derde nederlaag van het nog jonge voetbaljaar. Pas na rust kreeg SDO kansen, maar zonder resultaat. Op het allerlaatste moment wist een Silvolde-speler te scoren. SDO staat nu op een dertiende plaats.