Afbeelding

Shelley Oosterlaak

Werkt bij Subway in Bussum

22 jaar

Je werkt nu twee jaar bij Subway. Vind je het leuk?
"Ja, ik vind het heel leuk. Er is altijd een gezellige sfeer en ik heb aardige collega's. Ik werk fulltime en neem de bestellingen op en maak de broodjes klaar."

Jouw baas, Yusef El Filali, vertelt dat je bijna iedereen kent die in de zaak komt.
"Haha ja, dat klopt en dat maakt het werk nog leuker. Ik woon mijn hele leven in Bussum en ken daardoor veel mensen. Ook vind ik het leuk om een praatje aan te gaan. Ik ben een echt mensenmens."

Hoe ben je bij Subway terechtgekomen?
"Na mijn examen ben ik gaan werken bij restaurant El Verano, maar dat was alleen 's avonds en ik wilde liever overdag werken. Ik heb toen gesolliciteerd bij Subway en werd meteen aangenomen."

Wat doe je naast je werk?
"Ik ben dol op uitgaan, op terras met vrienden zitten en festivals bezoeken. En dat doe ik dan ook regelmatig. Ook breng ik veel tijd door met mijn vriend. We hebben ongeveer vijf jaar verkering en denken eraan om in de toekomst samen te gaan wonen. Alleen zijn woningen in Bussum en Naarden aardig duur en daarom zijn we rustig aan het kijken of er iets langskomt dat voor ons aantrekkelijk is."

Woon je nu nog thuis bij je ouders?
"Ja, en dat vind ik heel fijn alleen 'klagen' mijn ouders wel eens dat ik zo vaak weg ben. En dat klopt. Ik ben weinig thuis omdat ik het zo druk heb met mijn werk, vriend, vrienden en het uitgaansleven. Ik probeer eenmaal in de week thuis te eten, maar mijn ouders begrijpen het wel want ze zijn zelf ook jong geweest."