Het team van het Bussums Schaak Genootschap is met grote overmacht kampioen geworden en gepromoveerd naar de landelijke Meesterklasse, de hoogste klasse in Nederland.

Alle sportkampioenen gefeliciteerd!

NAARDEN BUSSUM Ontzettend veel sportieve prestaties zijn het afgelopen seizoen weer neergezet. In deze ere-gallerij laten we ze nog even zien. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Het B6 team van voetbalvereniging BFC is kampioen geworden. Best wel bijzonder omdat er vóór de kerstperiode geen enkele wedstrijd gewonnen werd.
Gooische Jongens D4 11-12 jaar oud hockey. Het team is waanzinnig goed in samenspelen.
De meisjes van M011-1 zijn kampioen geworden. Gestart waren ze aan het begin van het seizoen in de 1e klasse. Dat bleek iets te hoog gegerepen. Dus mochten ze het in de tweede helft van de competitie proberen in de 2e klasse.
Zondag Meiden D5 HC Naarden
Gooische MB1 is winnaar van (een van de twee) landelijke MB1 pools.
Alle Kolff en Bas Bosman uit Naarden werden Nederlands Kampioen roeien op de bosbaan bij de ARB/NK Groot in een samengestelde acht/J18.
De meisjes M14 van Roeivereniging Naarden zijn zowel kampioen geworden van District Noord-Holland (DinHo) én ze hebben de jeugdhead gewonne
Benjamins (U10) van Rugby Club ’t Gooi vielen in de prijzen dit jaar. Zij werden 2e op het NK in Oisterwijk en ontvingen daar bovendien de sportiviteitsprijs. Daarnaast werden ze 1e op het internationaal toernooi in Luxemburg én 1e op het The Hague Beach Rugby Toernooi 2017.
Rugby Club 't Gooi jongens (U14) die landskampioen geworden zijn.
De Zeeverkenners van Scouting Arrowe uit Bussum behalen eerste plaats tijdens het Admiraliteitsweekend in Loosdrecht. De Wilde Vaart (16-18 jaar) werd derde.
Hockeyteam MB7 van Naarden
Dames veteranen Gooische Hockey Club.
MC10 van HC Naarden
JJD (jongens junioren D) van Tempo AV staat in de top 12 van Nederland. Ze strijden op 16 september in de finale van de NK atletiek voor teams.