Sheng Chen (midden) met Wei Zhang en zijn partner.
Sheng Chen (midden) met Wei Zhang en zijn partner. Foto: Yvette de Vries

Big Bread opent vestiging

NAARDEN - Een cafetaria met een werelds tintje. Want behalve de 'gebruikelijke' snacks staan ook een Big Bread Teriyaki, een Shanghai Burger en een Afrikaanse Burger op de menukaart. "Wereldse smaken met een Europees broodje", aldus Wei Zhang

Sinds een kleine twee weken is Big Bread aan de Mackaylaan 44 geopend. Het is de 14e zaak van deze franchiseketen. Wei Zhang, met ruim 20 jaar horeca ervaring, is de trotse eigenaar van deze fris ogende en uitnodigende cafetaria. "We besteden ook heel veel aandacht aan hygiƫne", vertelt de eigenaar en oprichter van Big Bread Sheng Chen. Hij startte in 2008 met een zaak, in 2015 waren het er zeven en inmiddels is Big Bread op veertien plekken in het land te vinden. Chen verwacht dat er binnen enkele weken nog twee zaken bij komen. De ambities zitten niet alleen in de groei van de keten, ze zijn ook bewust bezig met gezondheid. "Dat vinden we belangrijk". aldus Chen. Salades en maaltijden worden vers gemaakt en de burgers zijn van een goede kwaliteit", noemt Zhang als voorbeeld. Ze besteden veel aandacht aan de samenstelling van het assortiment, maar ook aan aantrekken van de franchisenemers. Chen: "Goede ondernemers met veel horeca ervaring en enthousiasme."
Hij zit er dus pas anderhalve week, maar Zhang heeft al flink wat positieve reacties ontvangen. Uit de buurt en van klanten. Hij heeft zelfs al een paar vaste klanten.

Sheng Chen (midden) met Wei Zhang en zijn partner.