Eigenaresse Marian Nagtzaam zit bijna 40 jaar in het vak.
Eigenaresse Marian Nagtzaam zit bijna 40 jaar in het vak. Foto: Yvette de Vries

5 jaar Bussumse Brillenwinkel

BUSSUM - Al vijf jaar staat De Bussumse Brillenwinkel bekend om haar eigen stijl brillen. Die worden op kleine beurzen ingekocht en zijn er in een breed assortiment in pasvorm en stijl.

Eigenaresse Marian Nagtzaam heeft met zo'n veertig jaar ervaring in het vak oog voor detail en weet als geen ander de bril te vinden die op je lijf geschreven is. Op nichebeurzen, waar je volgens haar partner Rob Bos de 'grote' merken niet zult vinden, vinden ze kleurrijke, eigentijdse, niet te extravagante monturen. "Hiermee onderscheiden we ons van veel andere brillenwinkels", aldus Rob. Laat je overigens niet misleiden door de naam van de winkel. Ze hebben ook een prima collectie lenzen en vloeistoffen en uiteraard kun je er ook terecht voor een vakkundige oogmeting.
Onlangs hebben ze ook het trendy merk Komono toegevoegd aan het assortiment. "Een wereldmerk en daar zijn we echt trots op om dat erbij te hebben." Of een brillenwinkel ook aan duurzaamheid kan doen? Als je Rob hoort, kan dat heel goed, Met Nederlands water als basis voor de lenzenvloeistof en een collectie brillen gemaakt van oude visnetten uit Spanje en Portugal kun je met een gerust hart zeggen dat je ook op dat vlak met je tijd meegaat.

Acties in de winkel
Omdat De Bussumse Brillenwinkel vijf jaar bestaat zijn er diverse acties in de winkel aan de Huizerweg 30.