Annejet Lamme en Roos Knoef.
Annejet Lamme en Roos Knoef. Foto: Purephotography

Nieuw in Bussum: Vestingadvocaten

BUSSUM - Ze kenden elkaar uit hun woonplaats Weesp en hadden een klik. In 2016 zijn advocaten Roos Knoef (40) en Annejet Lamme (39) samen een kantoor te begonnen onder de naam Vesting Advocaten.

Sinds november werken ze samen onder deze naam en hebben zowel in Weesp een kantoor als aan de Brinklaan 109-2 in Bussum. Lamme en Knoef hebben jarenlange ervaring. Hun stijl is eensgezind: degelijk en betrouwbaar. Daarnaast staan ze bekend als sociale advocaten, die ook op toevoeging werken. Zij zijn gespecialiseerd in bestuurs-, omgevings-, socialezekerheids,- huur- en arbeidsrecht en algemeen verbintenissenrecht. De naam Vesting verwijst naar de vestingsteden in de regio en associeert met het woord verdedigingswerk. Knoef: "Iedereen heeft recht op rechtsbijstand in de buurt. Wij werken voor ondernemingen, instellingen en particulieren, ook pro deo. Juist deze diversiteit vergroot onze expertise, die we heel graag inzetten in de Gooi en Vechtstreek."

Vrijblijvend kennismaken? Vesting Advocaten houdt op 2 maart (Bussum) en op 6 maart (Weesp) een gratis inloopspreekuur van 19.30-21.00 uur. Aanmelden via vestingadvocaten.nl.