Het complete team bij het nieuwe kantoor.
Het complete team bij het nieuwe kantoor.

Makelaars samen in een pand

Naarde -: De beide teams zijn er al helemaal aan gewend en ook de klanten reageren positief. Sinds half januari delen de twee makelaarskantoren: Koudijs Makelaardij en Van Leeuwen Makelaarskantoor samen een pand.

Volgens officemanager Gerdien Honing zijn ze niet de eerste kantoren in de regio die hiervoor kiezen. " Wie weet wordt het wel een trend," grapt ze. Maar ze blijven wel twee afzonderlijke kantoren met hun eigen klanten. Door een grondige verbouwing is er zoveel ruimte gecreƫerd dat de twee teams in hetzelfde pand toch ieder hun eigen ruimte hebben. Gerdien: "Concurrenten en collega's dat gaat in de Regio het Gooi heel goed samen."

Koffie staat klaar
De koffie is voor alle klanten die even binnen komen lopen, daarvoor is een gezellig hoekje gemaakt met kranten en informatie over de huizenmarkt. Deze informatie is volgens de makelaars juist nu heel nuttig want de vraag naar huizen overstijgt het aanbod en dan is snel handelen essentieel.

Een goed gevoel
Makelaardij Koudijs voelt zich al helemaal thuis aan de Mackaylaan en ook de makelaars van Van Leeuwen zijn blij met hun nieuwe "kantoorgenoten".

Als over een week of twee ook de beeldschermen van beide kantoren in de etalage hangen is het kantoor helemaal af.