Jet de Court Onderwater van de organisatie.
Jet de Court Onderwater van de organisatie.

Bootcamp bij 't Bluk voor Reumafonds

Laren De hei bij Laren is woensdag 11 oktober het decor van een heuse Reumafonds Bootcamp voor volwassenen en kinderen. Het is voor het eerst dat bij Theehuis Bluk dit evenement plaatsvindt.

Op Wereldreumadag (12 oktober) staat men stil bij iedereen die lijdt aan reuma, artrose, fybromyalgie of een andere reumatische aandoening en de impact die deze (vaak onzichtbare) ziekte op hun leven heeft.

Ruim 2 miljoen mensen

In Nederland gaat het om maar liefst 2 miljoen patiënten. Het Reumafonds zet zich al jaren met succes in voor al deze mensen door wetenschappelijk onderzoek naar medicijnen te financieren en patiëntenvoorlichting te verzorgen.

Alles voor het Reumafonds

Dit jaar is er voor het eerst een bootcamp op de hei. Een professionele trainer geeft een sessie van drie kwartier. De kosten zijn 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen (inclusief ijsje na afloop). De gehele opbrengst gaat naar het Reumafonds. Een leuke en sportieve manier dus om iets te betekenen voor reumapatiënten.

Bootcamp

De bootcamp vindt plaats op woensdag 11 oktober buiten bij Theehuis Bluk in Laren. Er is een sessie om 15.00 uur en een sessie om 16.15 uur. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar een indoorlocatie. Aanmelden kan via mail: info@outvit.nl.