Afbeelding
Foto: Bob Awick

Inschrijven Rode Loper Kersteditie

NAARDEN - De wandeling Rode Loper de Kersteditie wordt op zaterdag 10 december georganiseerd. De wandeling vertrekt vanuit de Grote Kerk en de opbrengst komt ten goede aan de Nierstichting.

In totaal wordt een wandeling van 7.5 kilometer gelopen in het donker. De start is om 18.30 uur. Er worden vele wandelaars verwacht die allemaal een lichtje dragen en in het rood zijn gekleed.

De stichting legt uit wat het doel achter de wandeling is: "We dragen bij aan de draagbare kunstnier en aan de genezing van nierziekten. Samen delen we ervaringen, staan we stil (bij de gevolgen van) nierziekten en herdenken we geliefden. De deelnemers verlichten het leven van nierpatiënten, dus daarom is de route van de Rode Loper Kersteditie sprankelend en warm verlicht."

Sponsors
Elke deelnemer van de Rode Loper krijgt na aanmelding een eigen actiepagina om vrienden op te roepen de wandeling te sponsoren of om mee te lopen. De avondwandeling gaat door de natuur en is samengesteld met GNR. De route is ook goed geschikt voor mensen in een rolstoel. Deelname aan de Rode Loper kost € 17,50 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee, maar moeten wel worden aangemeld.


Wijnbar Op Hout is nu loungebar met cocktails

NAARDEN - Wijnbar Op Hout is zo'n vijf jaar na de opening omgetoverd tot Loungebar Gecko met cocktails, maar de wijncollectie is gebleven.

Eigenaar Jan Schaufeli wilde naast wijnen ook prominenter andere dranken op de kaart zetten zoals gin-tonic en cocktails. Omdat hij dat niet samen vond gaan met het concept van zijn wijnbar, koppelde hij aan de uitbreiding van zijn assortiment direct een andere naam en een ander concept.

De wijnen blijven, maar er is iets extra's bijgekomen, volgens Schaufeli.