Willeke Alberti genoot zelf ook zichtbaar.
Willeke Alberti genoot zelf ook zichtbaar. Foto: Bob Awick

Genieten met Willeke Alberti voor bewoners Amaris de Veste

NAARDEN - Bewoners van Amaris de Veste hadden vorige week woensdag de dag van hun leven. Ze werden getrakteerd op een verrassingsoptreden van Willeke Alberti en eerder die ochtend hadden ze ook al een feestelijk ontbijt voorgeschoteld gekregen.

Het was voor de zestig ouderen een verrassing en een feest van herkenning met al die meezingers die Alberti ten gehore bracht. Voor sommigen van hen was de verrassing nog groter omdat ze er na het optreden pas achterkwamen dat het Willeke Alberti zelf was, en niet iemand die playbackte. De zangeres van het levenslied weet als geen ander hoe je de sfeer er in kunt krijgen.

Echt een topper
Bewoners en personeel reageerden zonder uitzondering heel enthousiast op haar optreden. "Haar stem is nog steeds geweldig en ze was zo aardig om na haar optreden met iedereen een praatje te maken en op de foto te gaan. Ze is echt een topper, ze liep zelfs mee in de polonaise. Ze heeft er echt een feestje van gemaakt", vertelt een van de medewerkers. Ze nam zelfs de moeite om de bewoners bij hun naam te noemen. "Een aanrader voor iedereen die wat te vieren heeft", voegt ze er nog aan toe. Als mooie herinnering krijgt iedere bewoner nog de foto die genomen is samen met Alberti. .

50-jarig bestaan
Het verrassingsoptreden was slechts een van de vele verrassingen die de jubilerende zorggroep in petto had. Er was de hele week van alles georganiseerd voor bewoners en vrijwilligers. Vrijdag was er tot slot een feest met barbecue voor medewerkers.