Grote Kerk dit jaar decor van Platform Maatschappelijk Verbinden

NAARDEN - Het Platform Maatschappelijk Verbinden Gooise Meren houdt dit jaar de zevende editie van het Meet & Match Diner in de Grote Kerk Naarden.

De organisatie richtte zich voorheen enkel op Naarden en Bussum maar wil dit jaar ook graag bedrijven en non-profitorganisaties uit Muiden en Muiderberg aan tafel.

Het Platform verbindt maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties, lokale overheden en het bedrijfsleven binnen Gooise Meren. Dit gebeurt ook weer op maandag 3 oktober tijdens een speciaal diner in de Grote Kerk. Daar nemen mensen uit verschillende organisatie plaats aan een tafel. Behalve eten worden hier ook vraag en aanbod, met gesloten beurs, aan elkaar gekoppeld.

Iedereen heeft van tevoren al aangegeven wat ze zoeken en kunnen aanbieden. Tijdens het diner helpt de tafelvoorzitter matches met andere organisaties te begeleiden en te sluiten. Deze matches worden dan in de loop van het jaar omgezet in concrete acties.

NaarderNieuws deed vorig jaar ook mee aan het diner. Hier werd onder andere met Natuurmonumenten, die graag aandacht wilde, afgesproken een artikel te maken over het Naardermeer. Op die manier werden vraag een aanbod op elkaar afgestemd met gesloten beurs. Beide partijen waren tevreden over de match.
Het diner bestaat uit drie ronden en dit jaar spreken drie organisaties over hoe zij verbinding leggen in de gemeente Gooise Meren. Het gaat om Enter Media, uitgever van deze krant, GMC en Project Inclusive.

Het diner is op 3 oktober vanaf 17.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Om de zevende editie, die voor het eerst ook gasten uit Muiden en Muiderberg ontvangt, iets feestelijks mee te geven wordt iedereen gevraagd in black tie (mannen) of cocktail (vrouwen) te komen. Opgeven kan via info@pmonb.nl.

De matches worden omgezet in concrete acties