Afbeelding
Foto:

Nog veel vragen over plannen

GOOISE MEREN - De gemeenteraad heeft nog veel vragen over de plannen van het gemeentebestuur voor de komende jaren. Dat bleek woensdag toen de plannen besproken werden.

De raadsleden bespraken waar de komende jaren geld aan gaat besteden en waar op bespaard gaat worden. De gemeenteraad had vooral vragen over hoe het gemeentebestuur alles exact vorm gaat geven. Er werd onder meer gesproken over plannen om de gemeente te promoten voor toeristen, maar ook over zaken zoals het plaatsen van led-lantaarnpalen en het maken van extra fietsenrekken.

Nu het gemeentebestuur de meeste vragen van de raadsleden beantwoord heeft, kan het debat over de plannen van start gaan. Dat staat over twee weken op de agenda. Weer een week later worden de voorstellen, als alles loopt zoals het moet lopen, goedgekeurd.


Zwaantjes houden de boel op

NAARDEN - Moeder zwaan kon op haar kop gaan staan, maar haar kroost was niet te vermurwen: vier jonge zwanen blokkeerden afgelopen week even de Cort van der Lindenlaan.

Auto's moesten stoppen voor de beestjes en dat zette het verkeer eventjes. Het duurde even, maar de zwanen vertrokken vanzelf weer.


Wijkschouw door de Vesting

NAARDEN - De gemeente voert de wijkschouw uit in samenwerking met Bewonersplatform Naarden Vesting, op donderdag 7 juli om 16.00 uur.

Wie mee wil lopen kan naar het Stadskantoor komen en zich daar bij het gezelschap aansluiten. Wie een punt onder de aandacht wil brengen kan dit doen door alvast te mailen naar info@bewonersplatformnaardenvesting.nl. Zowel de verantwoordelijk wethouder als de ambtenaren van Gooise Meren lopen mee met de wijkschouw.