SDO verspeelt weer te veel kansen
en komt tekort tegen RKAVV

BUSSUM - Te veel verspeelde kansen hebben de voetballers van SDO afgelopen weekend de kop gekost tegen RKAVV. De Bussumse hoofdklasser verloor met 2-0 en verspeelde dure punten.

SDO maakte te veel fouten, RKAVV begon wel sterk. De tegenstander van de Bussumers kreeg al snel kansen en kwam voor rust al op voorsprong: nadat SDO-keeper Thomas eerst nog twee keer redde, belandde een lange bal achter hem tegen de touwen. Na de goal kreeg SDO grote kansen om wat terug te doen, maar had pech.

Na de rust was het geloof op een goede afloop van SDO weg en kon RKAVV lang standhouden. SDO kreeg genoeg kansen om met een afstandsschot te scoren, maar de ploeg maakte de verkeerde keuzes. RKAVV scoorde nog wel en stelde de zege zeker.