De eettafels van het evenement zaten tot de laatste stoel toe vol.
De eettafels van het evenement zaten tot de laatste stoel toe vol. Foto: Swing op de Brink

Beste 'Swing' tot nu toe

MUIDERBERG - Met een lekker weertje, vele leuke optredens en daarnaast nog eens vele hapjes en drankjes mocht Swing op de Brink zaterdag tot een succes gerekend worden. "Sterker nog, het was wat ons betreft de beste tot nu toe", zegt Eric Mackay.

Het bekende evenement kon net als alle afgelopen jaren weer rekenen op vele bezoekers. Tot 's avonds laat werd er een feestje van gemaakt.

Dat het evenement een succes was mocht ook wel, want er werd het afgelopen jaar heel hard aan gewerkt. "De afgelopen jaren hadden we elke keer wel wat dat volgens ons beter kon. We hebben het de laatste keer goed geƫvalueerd. Wat we veel hoorden was dat het feest erg leuk was, maar dat het een beetje ontbrak aan lekker eten. Daar hebben we nu dus extra aandacht aan besteed. Er stonden lange tafels vol met lekker eten klaar. Het was helemaal volgeboekt. Dat was echt helemaal top. En dan met alle optredens en de leuke sfeer, alles klopte gewoon. We hebben de afgelopen dagen dan ook van veel mensen gehoord dat ze het erg geslaagd vonden. Daar doen we het tenslotte voor."

Het feestje van afgelopen zaterdag smaakt nu al weer naar meer. "Wat ons betreft gaan we het volgend jaar exact zo doen als we het nu gedaan hebben. Het wordt een hele klus om deze keer volgend jaar te overtreffen."