Afbeelding
Foto: Bob Awick

Zomers sfeertje op braderie

MUIDERBERG - Vele kraampjes, een lekker hapje en een drankje, enkele optredens en bovenal meer dan genoeg bezoekers: de Muiderbergse zomerbraderie van afgelopen weekend was een groot succes.

Aan de Dorpsstraat stonden afgelopen zaterdag zeker 40 kramen met vele producten. Veel Muiderbergers en andere belangstellenden bezochten kraampje voor kraampje. Het weer zat erg meer: heel even regende het wat, maar het was overwegend droog en warm.

Naast de kraampjes was onder meer de kersverse dorpsraad present en was de Muiderbergse brandweer er met een voorlichtingsstand en werden er enkele demonstraties gegeven. De brandweermannen toonden onder meer hoe je nou een vuurtje blust en hoe na ongelukken met auto's wordt omgegaan.

Organisatie tevreden
De Stichting Muiderbergse Feesten laat weten een geslaagd evenement achter de rug te hebben. "We willen dan ook iedereen weer bedanken voor hun komst of hun vrijwillige inzet", zo laat men weten. De stichting gaat nu weer aan de slag met hun volgende evenementen. Daar moeten we nog wel even op wachten: het volgende evenement wordt de sinterklaasintocht op zaterdag 19 november en de jaarlijkse winterfair op 10 december.