De Jussens bij de opening van het Papageno Huis.
De Jussens bij de opening van het Papageno Huis. Foto: Carin van den Berg

Lucas en Arthur Jussens op Papageno Zomerconcert

BLARICUM/LAREN - Het Papageno Zomerconcert wordt vrijdag 17 juni gehouden bij restaurant Rust Wat in Blaricum. Lucas en Arthur Jussen spelen werken van Schubert, Chopin, Kulenty en Fauré. De opbrengst van het concert gaat naar basisschool De Dubbeldekker in Hilversum en de Stichting Papageno.

De Stichting Papageno Zomerconcert heeft dit jaar besloten een nieuwe weg in te slaan. De naam, de begunstigden en de bestuurssamenstelling zijn gewijzigd. Aan de locatie en het concert zelf is echter niet veel veranderd. Nog altijd gaat het om een onvergetelijke avond met prachtige klassieke muziek aan de vijver in de openlucht bij restaurant Rust Wat in Blaricum.

De opbrengst van het Papageno Zomerconcert is voor basisschool De Dubbeldekker om weekendschoolonderwijs te faciliteren én voor de Stichting Papageno. Papageno helpt kinderen en jongvolwassenen met autisme.

Eerlijke kans
Alex Oostvogel, voorzitter van de Stichting Papageno Zomerconcert: "Ieder kind verdient een eerlijke kans. Elk kind heeft dromen en talenten, maar als je opgroeit met autisme of in een omgeving met weinig rolmodellen, krijg je nauwelijks kans om deze waar te maken. Voor deze kinderen zet Lions Club Crailo, de drijvende kracht achter het Papageno Zomerconcert, zich in. Met de talentvolle broers Jussen wordt het een fantastische avond."

Kaarten kosten € 29,50 exclusief € 2,- boekingskosten en zijn te bestellen via zomerconcert.nl en zijn ook te koop bij de Larense Boekhandel en de apotheken in Zevenend, Laren en Blaricum. Het concert begint om 20.15 uur.