De Kerstboom van het Jaar staat er weer.
De Kerstboom van het Jaar staat er weer. Foto: Bob Awick

Hospice C'est La Vie-Huis ontvangt 2300 euro

BUSSUM / NAARDEN - De Kerstboom van het Jaar, de Rotaryprijs om het werk van vrijwilligers uit het Gooi te waarderen, is dit jaar toegekend aan het Hospice C'est La Vie in Naarden. De opbrengst bedraagt 2300 euro.

De boom werd zaterdag op het Julianaplein versierd en de lichtjes werden ontstoken door Rotary-voorzitter Dirk Doude van Troostwijk, samen met Rotarygouverneur Pieter Schut en locoburgemeester Marleen Sanderse.
Het hospice is een huis waar ongeneeslijk zieken in de laatste levensfase zorg, warmte en aandacht krijgen. In een kleinschalige, huiselijke woonomgeving zetten vrijwilligers en professionals zich in om de gasten en hun naasten te ondersteunen in deze moeilijke periode. Het C-est La Vie-Huis staat aan de Rijksweg in Naarden en hoopt begin 2017 te openen.
De Kerstboom van het Jaar is een initiatief van de Rotaryclub Naarden-Bussum. Hiermee willen ze jaarlijks een andere vrijwilligersorganisatie in de schijnwerpers plaatsen. Het is de tiende keer dat de Rotaryclub Naarden-Bussum de actie Kerstboom van het Jaar organiseert.