Bennie den Haan is 'Meest Markante Horecaman'

BUSSUM - Bennie den Haan van restaurant Leuk is door Koninklijke Horeca Nederland Midden-Nederland uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer in de regio.

In januari volgend jaar hoort hij tijdens de horecabeurs, de Horecava, of hij ook nog de landelijke titel in de wacht heeft weten te slepen. De jury roemde het restaurant van Den Haan om haar grote beleving. Zelf is Den Haan er superblij mee. "Ik zal nooit in een Michelingids komen, dus dit is een mooie waardering." De Haan was opgegeven door zijn personeel.

BFC verplettert Wasmeer uit Hilversum

BUSSUM - In wedstrijd nummer 5 van het seizoen is BFC 1 op simpele wijze in het spoor gebleven van koploper Pancratius.

Op sportpark Anna's Hoeve in Hilversum was de ploeg veel te sterk voor gastheer Wasmeer. Eindstand: 1-9.

Met deze ferme overwinning op zak handhaaft BFC zich op de tweede plaats. Komend weekend mag men rust houden om dan op 15 oktober de competitie voort te zetten tegen RAP.

SDO speelt gelijk tussen onweer door

BUSSUM - Bar en boos was het in Heemskerk. Het regende de gehele wedstrijd en voortdurend waren er zeer zware buien.

De wedstrijd werd in de eerste helft zelfs onderbroken door onweer. Uiteindelijk was tussen de buien door een zeer spannende wedstrijd van het begin tot het einde.

Het gelijke spel was uiteindelijk de verhouding.