Oefenen op de rolbaan.
Oefenen op de rolbaan. Foto: Bob Awick

Weer op de ski's, met 20 graden

BUSSUM - Een eindeloze afdaling: dat is wat de bezoekers van de open dag van afgelopen zondag zelf konden ervaren. De rolbaan werd in de zomer gerenoveerd en tegelijkertijd voorzien van een ultramoderne mat.

"Door de baan te laten draaien ontstaat een eindeloze afdaling en daardoor kun je beter trainen op je techniek en ook nog eens je conditie verbeteren", legt Mireille van den Barselaar uit. "De skileraar staat er bovendien met zijn neus bovenop en kan dus heel gericht aanwijzingen geven."

De open dag was speciaal bedoeld voor mensen die nog niet eerder bij Rock Steady les hadden. De 'vaste' klanten waren twee weken geleden al welkom om de nieuwe baan uit te proberen. Zij hebben maandag ook al weer hun eerste skilessen gehad. Misschien wel even wennen met het mooie weer van afgelopen week, maar het is december voor je het weet.

Er kwamen zo'n zestig belangstellenden op de open dag af. "Mensen uit Bussum, Huizen, Naarden en Hilversum en een enkeling uit Almere. Daar is sinds een aantal jaar geen skibaan meer", aldus de organisatie. Ze kijken terug op een geslaagde middag. Rock Steady is gelegen aan de Zanderijweg 12-14 en is op afspraak open voor lessen.