Afbeelding
Foto: Jessica de Jong

Niels Savenije

Buurtsportcoach namens Talent in Opleiding BV
Trainer en coach van NVC JO15-1
28 jaar

Wat doe je in het dagelijks leven?
"Ik heb een passie voor bewegen en mensen in beweging brengen. Dit doe ik door middel van het organiseren van activiteiten, trainingen en evenementen gericht op de sport. Voor NVC verzorg ik de trainingen van JO15-1 en begeleid hun bij de wedstrijden."

Wat zou je doen met 100 euro?
"Uit eten met mijn vriendin."

En met een miljoen?
"Nog meer genieten van de vrije momenten door leuke dingen te ondernemen. Uiteraard zet ik het grootste gedeelte van het geld op de bankrekening."

Als je een dag de burgemeester was?
"Dan zet ik mij in voor kansen en voldoende mogelijkheden op de woningmarkt en de arbeidsmarkt voor starters."

Een goed gesprek?
"Ik ga graag in gesprek met coaches die week in week uit op topniveau presteren in de verschillende sporten. Ik ben benieuwd naar hun filosofie en hoe ze dit in praktijk brengen."

Lekkere vakantie gehad?
"Ik ben net terug van 10 dagen Curaçao. Voor de rest ben ik veel aan het werken en bereid ik het nieuwe voetbalseizoen voor."

Hoe ziet jouw ideale zondag eruit?
"Uitslapen, rustig ontbijten, lekker naar buiten en iets ondernemen, daarna borrelen en lekker uit eten."

Welke muziek luister je?
"De vakantiemuziekjes van Curaçao zitten nog vers in het geheugen. Ik luister daarnaast veel radio voor de actualiteit met Radio 538 en housemuziek voor de afwisseling."

Wat weten de mensen niet?
"Nog steeds denken mensen dat ik mijn hele leven al in Naarden of Bussum woon, terwijl ik tot mijn 24ste in Almere heb gewoond."

Waar kom je graag?
"Uiteraard NVC! Ook Naarden Vesting is een plek waar ik graag kom om op de vestingwallen te trainen, een hapje te eten bij een van de restaurants of wat te drinken."