'What we did on our holiday'.
'What we did on our holiday'. Foto: Bussum Cultureel

Film kijken onder de sterren met Bussum Cultureel

BUSSUM - Het driedaagse festival Bussum Cultureel komt er weer aan. Op 9, 10 en 11 september wordt een uitgebreid programma gepresenteerd voor jong en oud. Drie dagen lang kan de bezoeker proeven van allerlei vormen van cultuur. Het programma biedt ruimte voor livemuziek, dans, theater en kunst.

Traditiegetrouw openen Bussum Cultureel, Filmhuis Bussum en de Tindal Stichting het weekend met een film in de open lucht. Op vrijdagavond 9 september staat het grote scherm weer klaar en wordt onder de sterrenhemel de humoristische feelgoodfilm 'What we did on our holiday' getoond. In deze film ontaardt een ontspannen weekje vakantie in een week vol botsende ego's, onuitgesproken ruzies en onthullende geheimen. Deze film is geschikt voor jong en oud.

De organisatie vertelt dat het wederom een geweldige aftrap zal worden: "Voel het briesje in je haar, zak onderuit en geniet van de film met een hapje en een drankje. De entree voor deze openluchtbioscoop is gratis. Ieder jaar trekt de openluchtbioscoop van Bussum Cultureel ruim 500 bezoekers, dus zorg er wel voor dat je op tijd bent."

De film is te zien op vrijdag 9 september in de tuin van de Tindalvilla, Nieuwe 's-Gravelandseweg 21 in Bussum. De gratis film begint om 19.00 uur. Stoelen zijn te huur voor 2 euro en dekens voor 1 euro. Er is catering met hapjes en drankjes. Vanwege de grote belangstelling is het aan te raden om op tijd te komen.

Bussum Cultureel wordt gehouden op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september. Meer informatie is te vinden op www.bussumcultureel.nl.