Afbeelding

DIO-drogist Bussum is de beste

BUSSUM - De drogist DIO Anna in het winkelcentrum aan de Koekoeklaan is uitgeroepen tot de beste 'eigen' DIO-winkel. De award werd zondag uitgereikt en maandag gingen de trotse medewerkers op de foto.

DIO telt in totaal 167 franchisewinkels en 22 'eigen' winkels en houdt jaarlijks een verkiezing. De winkel in Bussum werd bij de verkiezing eerste in de categorie 'eigen winkels'. Petra van Doorn vertelt dat ze de winst vooral te danken hebben aan de enthousiaste klanten van de winkel. Een aantal jaar geleden veroverden ze al de derde plek. De DIO-winkels werden overigens eerder dit jaar al uitgeroepen tot beste drogist van Nederland.

BUSSUM heeft eigen legowinkel

BUSSUM - Dozen vol legopakketten, maar ook heel veel losse steentjes en poppetjes: Bussum heeft sinds kort een heuse legowinkel.

De winkel met de bouwsteentjes is te vinden in de Poststraat achter de Nettorama. Niet alleen kinderen, maar juist ook volwassenen kunnen hier hun hart ophalen. De winkel heeft veel verschillende spullen te koop, maar ook grote graaibakken waar weleens een collector's item in te vinden is. De eigenaar van de winkel zit vol plannen. Zo wil hij workshops lego bouwen gaan geven, maar ook kinderpartijtjes.

Afbeelding