Running Dinner wederom mateloos populaire festivalafsluiting

Bij de vorige editie van het Festival Uit De Kunst viel de afsluiting bij de bezoekers bijzonder in de smaak. Voor het Running Dinner van dit evenement (met muzikale verrassing) openen maar liefst negen restaurants om 18.00 uur de deuren. Kaarten daarvoor, à 25 euro (exclusief drankjes), zijn vooraf te koop in de deelnemende restaurants.

Op zondag kunnen de deelnemers die in het bezit van zo'n reservering zijn tussen 16.00 en 16.45 uur de route ophalen in de kaartenkraam op de Marktstraat tegenover de AH. Om 18.00 uur wordt men verwacht in het eerste restaurant voor het voorgerecht. Voor het hoofdgerecht verkast iedereen naar het tweede restaurant (19.15 uur), waarna iedereen om ca. 21.00 uur weer van stoel wisselt voor het dessert in locatie nummer drie. Drankjes worden per locatie afgerekend.

Het festivalteam
Het UDK festivalteam (voor al het promotiemateriaal, folders, posters en de website tekende Chantal Creemers) onder de bezielende leiding van ideeënmaker en duizendpoot Aya de Lange is er na een jaar van voorbereiding van overtuigd dat met dit uiterst gevarieerde programma rond de Koningin van de Kinderliteratuur de deelnemers ruimschoots aan hun trekken komen.