Afbeelding
Foto: TTV Good Luck

Korfballers DOC net wat sterker

BUSSUM - De korfballers van DOC hebben afgelopen weekend gewonnen van ESDO. Na een spannend duel werd het 10-9 voor de Bussumse ploeg.

Het duel tussen de twee korfbalteams was erg spannend. Er werden doelpunten over en weer gemaakt. Vlak voor rust kon ESDO echter een gaatje slaan en een voorsprong pakken.

Na de rust rechtte DOC de rug en maakte het de achterstand snel goed. Het bleef echter spannend, maar de Bussumers konden standhouden.


Hockeycoach Gooische vertrekt

BUSSUM - Hockeyclub Gooische moet op zoek naar een andere coach voor het eerste herenteam: Rob Bianchi vertrekt na het lopende hockeyjaar. Dat laat de Bussumse hockeyclub weten.

Bianchi trad 5 jaar geleden aan als hoofdcoach van de Bussumse hockeyclub. Het eerste team was toen net gedegradeerd naar de eerste klasse en een aantal sterke spelers vertrok daardoor. De coach zette het team weer op poten. Hard werken werd beloond: twee jaar geleden promoveerde het team weer naar de overgangsklasse. Daar speelt het team nog steeds.

Gooische laat weten Bianchi te bedanken voor al zijn werk voor de club.


Feest voor Good Luck

BUSSUM - Feest voor het eerste team van TTV Good Luck. De Bussumse tafeltennissers werden een week geleden kampioen.

Het team van Paul van Zomeren, Ton Schuurhof, Lennard van Leuven en Wim Visser werd kampioen van de derde klasse van de NTTB. Afgelopen weekend versloeg de ploeg streekgenoot Huizen met 10-0, waarmee de eerste plaats zeker was. Na afloop was er champagne.