Links Karin Bloemen met de vrijwilliers. Rechts zien we Rachel Plantinga met de cheque voor Stichting Burgerzin Naarden.
Links Karin Bloemen met de vrijwilliers. Rechts zien we Rachel Plantinga met de cheque voor Stichting Burgerzin Naarden. Foto: Bob Awick

Stichting Burgerzin Naarden krijgt 2000 euro

BUSSUM - De vrijwilligers van Stichting Burgerzin Naarden hebben afgelopen maandag een cheque van 2000 euro ontvangen. Dit gebeurde tijdens het evenement 'Helden om de Hoek' van de Rabobank waarbij vrijwilligers werden getrakteerd op een feestavond in Spant!

Voor de avond waren 400 vrijwilligers van 120 verenigingen, stichtingen en maatschappelijke instellingen uitgenodigd. Ze werden getrakteerd op een avond met optredens. In totaal werden vijf organisaties uit de regio blij gemaakt met een cheque van 2000 euro.
Ook Stichting Burgerzin uit Naarden kreeg het geldbedrag van Rabobank Gooi en Vechtstreek. Voorzitter Aleid Hamelink kijkt terug op een geslaagde avond: "Het was heel erg leuk en we zijn enorm vertroeteld. We hadden de aanvraag voor de financiƫle bijdrage pas vorig weekend ingediend. We zijn uit 120 clubs uitgekozen. Het geld is bedoeld om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Ons plan is om een barbecue te organiseren voor de vrijwilligers achter Stichting Burgerzin Naarden."