De prijswinnaars.
De prijswinnaars.

HC Naarden wil dat ouders zich gedragen

NAARDEN - Enthousiaste ouders die langs de lijn aan het schreeuwen zijn, kinderen die niet meer weten of ze de aanwijzingen van papa of van de trainer moeten opvolger: kortom, fanatiek gedrag dat over de top gaat. Dat is gedrag dat totaal niet past bij Hockeyclub Naarden. Om hier aandacht voor te vragen, heeft de hockeyjeugd gedragsregels opgesteld voor de ouders.
HC Naarden heeft sportiviteit en respect hoog in het vaandel. Als onderdeel van de campagne Be Cool & Play Fair is de prijsvraag uitgeschreven onder de noemer: De beste tip voor mijn ouders langs de lijn.

Heuse jury
Een driekoppige jury kreeg de taak om de vier leukste inzendingen uit te kiezen. In die jury zaten Manon Copini (bestuur), Feline van Hout (CS+, MA2 en coach) en Daaf van Seventer (Hansie For Ever).

'Positieve fans laat je horen, voor jullie wil ik scoren'

Ze hadden bedacht drie leuzen te kiezen, maar besloten er toch vier te kiezen.

Slogans
Het gaat om de volgende slogans: 'Wil je mij zien vlammen als een held, motiveer me langs het veld'. 'Niet zeiken, lekker kijken' en 'Be cool, not a fool' en tot slot 'Positieve fans laat je horen, voor jullie wil ik scoren'.

De winnende inzendingen kregen een jack, alle andere deelnemers een poloshirt.

'De winnende leuzen komen op speciale kaartjes die we uitdelen'

"De winnende leuzen komen op speciale kaartjes die weer worden uitgedeeld aan de ouders die langs de lijn staan", zegt Manon Copini, bestuurslid van de hockeyclub. Op de voorkant staan de vijf huisregels van de hockeyclub.

Line-up
De inzenders van de leuzen mochten afgelopen zondag bij het eerste team de line-up doen. Vervolgens moedigden zij in hun nieuwe shirts het team aan bij de belangrijke wedstrijd tegen MHC Leusden.

Naarden won overigens de wedstrijd met 5-1.

De slogan is: Be Cool, Play Fair.