Referendum 6 april verdrag EU en Oekraïne

Op woensdag 6 april 2016 wordt in Nederland een raadgevend referendum gehouden over het verdrag tussen de Europese Unie (EU) en Oekraïne.

Stemmen
Net als bij de verkiezingen krijgt u deze week een stempas thuisgestuurd. Vergeet bij het stemmen niet uw stempas en uw identiteitsbewijs mee te nemen.

Stembureaus
Alle stembureaus zijn van 7.30 uur tot 21.00 uur geopend. Kijk voor een overzicht van de stembureaus in Gooise Meren op gooisemeren.nl bij nieuwsberichten referendum 6 april. Daar vindt u ook informatie over stemmen bij volmacht, stemmen in een andere gemeente en over het aanvragen van een vervangende stempas indien u deze kwijt bent. Een kiezerspas of vervangende stempas kunt u tot dinsdag 5 april 2016 12.00 uur bij de balie Burgerzaken in het gemeentehuis te Bussum aanvragen.

Tekst goedkeuringswet en associatieverdrag
Op gooisemeren.nl treft u ook de teksten van de goedkeuringswet en het associatieverdrag aan. Vanaf 9 maart 2016 kunt u deze ook kosteloos verkrijgen bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente Gooise Meren.

Meer informatie en vragen
Meer informatie over het referendum kunt u vinden op referendum-commissie.nl en verkiezingen2016.nl. Heeft u vragen? Mail uw vraag dan naar verkiezingen@gooisemeren.nl.