Afbeelding
Foto: Yvette de Vries

Huidtherapeute komt het team versterken

BUSSUM - De Mozart Kliniek is geen onbekende in het Gooi. Aan de rand van het centrum, in een monumentaal pand aan de Nieuwe 's-Gravelandseweg 5, zit de kliniek voor cosmetische geneeskunde van Dr. Olga Liplavk. Nieuw is de samenwerking die de kliniek is aangegaan met huidtherapeute en schoonheidsspecialiste Sanne Zoer.

De 29-jarige Zoer heeft jarenlange ervaring opgebouwd in zowel huidtherapie als huidverzorging. Ze volgde diverse hbo-opleidingen op haar vakgebied. Liplavk is blij met haar komst. "Wat Sanne doet is complementair en met haar komst kunnen we onze klanten alle aspecten van huidverbetering aanbieden."

Meerwaarde
De combinatie van schoonheidsspecialiste en huidtherapie is volgens Zoer niet veel voorkomend. Maar het heeft wel degelijk meerwaarde, laat ze weten. Een reguliere schoonheidsbehandeling richt zich vooral op ontspanning, huidtherapie werkt een laag dieper. "Het is een echte work-out voor je huid, met ontspanning op de koop toe."

Zoer geeft ook nog een paar tips: dagelijks gebruik van een zonnefactor van 30 en reiniging van je huid is de basis om je huid gezond en fris te houden. En zowel huidtherapie als een schoonheidsbehandeling heeft daarbij een toegevoegde waarde.

De grootste misvatting is volgens haar dat huidtherapie alleen voor de 'grote' problemen zou zijn. Een gesprongen ader kan al heel hinderlijk zijn. "Met huidtherapie is dat zo te verhelpen", aldus een enthousiaste Zoer.