Tweede elftal SDO bekert verder
na strafschoppenreeks

BUSSUM - Na een spannende strafschoppenreeks heeft het tweede elftal van SDO afgelopen weekend de volgende ronde van de beker gehaald. De Bussumers waren vanaf elf meter sterker dan tegenstander JOS/Watergraafsmeer. Na anderhalf uur voetballen stond het nog 2-2.

SDO en JOS/Watergraafsmeer maakten het erg spannend. De Bussumers maakten voor rust nog wat fouten en kwamen op achterstand te staan. SDO kwam met een benutte strafschop nog voor rust terug en kon zelfs even op voorsprong komen. Vlak voor rust maakten de Amsterdammers toch nog de 2-2.

Na rust bleven meer doelpunten achterwege, waardoor een strafschoppenreeks volgde. Daar maakte SDO geen fouten. Dat kwam vooral door sterk keeperswerk aan de kant van SDO: de SDO-keeper stopte twee strafschoppen.