Afbeelding
Foto: Alfred Cop Fotografie

Korfballers DOC nog zonder zege

BUSSUM - De korfballers van DOC moeten het jaar vooralsnog stellen zonder zege. De Bussumse korfbalclub heeft aan de eerste twee duels van het jaar geen punten overgehouden.

Afgelopen weekend bleek koploper DKV een maatje te groot. De Bussumers verloren met 5-15. Een week geleden kwam DOC net tekort tegen streekgenoot Argus: de Weespers waren op het laatste moment met 17-16 net te sterk.

Nog voorlaatste
DOC staat na afgelopen weekend nog steeds voorlaatste. De voorsprong op de nummer laatst, het nog puntloze Sporting Andijk, bedraagt wel zes punten. De twee teams treffen elkaar komend weekend. DOC zou dan dus verder afstand kunnen nemen.

DOC speelt de komende weken tegen Thor, Amsterdam, V&V/KCN en Badhoevedorp. Al deze teams staan hoger geklasseerd dan de Bussumers.


Stichting Helder gaat HCAW sponsoren

BUSSUM - Honk- en softbalclub HCAW heeft een sponsor gevonden: de Stichting Helder Gooise Meren gaat de Bussumse club het komende jaar ondersteunen. Afgelopen week werd het sponsorcontract ondertekend.

De Stichting Helder Gooise Meren houdt zich bezig met onder andere verslavingsvoorlichting. Door HCAW te sponsoren hoopt het haar naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast noemt de stichting het belangrijk om met de jeugd en ouders van jeugdleden van HCAW in contact te komen.

Logo op tenues
Het logo van de stichting staat komend honk- en softbaljaar op de rug van de tenues van het eerste dames- en herenteam.

Stichting Helder en HCAW hebben de wens om langere tijd met elkaar samen te werken.