Dienstverlening Gooise Meren

Op 1 januari 2016 zijn de gemeente Naarden, Bussum en Muiden opgegaan in de gemeente Gooise Meren. Natuurlijk helpt de nieuwe gemeente u weer graag als het gaat om identiteitsbewijzen, rijbewijzen, vergunningen, uittreksels, enzovoort. In die zin blijft alles zoals u het gewend was. Maar we stemmen onze dienstverlening nog beter af op de wensen van onze inwoners. De openingstijden zijn ruimer en uw bezoek gaat voortaan op afspraak. Meer zaken dan voorheen kunt u digitaal afhandelen. En inwoners van Naarden en Muiden kunnen voor veel zaken terecht bij het Servicepunt in hun eigen woonplaats.

Dienstverlening publieksbalie in Bussum

Voor alle aanvragen en handelingen kunt u terecht bij de publieksbalie in het gemeentehuis van Gooise Meren, Brinklaan 35 te Bussum. Op maandagochtend kunt u zonder afspraak terecht. Op dinsdag t/m vrijdag kunt u alleen op afspraak terecht. Een afspraak maakt u eenvoudig via gooisemeren.nl of telefonisch via 035 207 00 00.
De openingstijden van de publieksbalie in het gemeentehuis van Gooise Meren zijn:
- Maandag tussen 8.30 en 13.00 uur
- Dinsdag tussen 8.30 en 17.00 uur
- Woensdag tussen 8.30 en 20.00 uur
- Donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur
- Vrijdag tussen 8.30 en 13.00 uur.

Servicepunten in Muiden en Naarden

De Servicepunten in Muiden (Kazerne, Kazernestraat 10) en Naarden (Stadskantoor, Raadhuisstraat 2) voorzien niet in alle diensten. U kunt er bijvoorbeeld geen paspoort of rijbewijs aanvragen of ophalen. Maar u kunt er wel terecht voor veel andere zaken:
- meldingen openbare ruimte
- meldingen APV - parkeervergunningen
- klachten en bezwaren
- Bewijs van in leven zijn
- Bewijs Nederlanderschap
- uittreksel Burgerlijke Stand
- uittreksel BRP
- Verklaring omtrent gedrag
- Inlichtingen (bedrijf)
- aangifte verhuizing
- afspraak maken voor publieksbalie
Beide Servicepunten zijn open op maandagmiddag en woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

Dienstverlening via de website

Via onze website gooisemeren.nl kunt u een aantal zaken digitaal afhandelen. Dit zijn dezelfde zaken als hierboven genoemd in het rijtje bij de Servicepunten.