Guusje knipt het lint door.
Guusje knipt het lint door.

Lions zetten zich in voor vluchtelingen

NAARDEN - Lions Bussum Godelinde en restaurant Limes zullen eind van de maand een avondje koken voor vluchtelingen. Er hebben zich al 61 kandidaten aangemeld.

Het restaurant in de Vesting is normaal gesproken gesloten op de maandag. Dat wordt dan ook de dag waarop het uitje plaats zal vinden.
De Lions, altijd op zoek naar goede doelen, besloten direct enthousiast de organisatie op zich te nemen. Ze zullen verder de gasten halen en brengen en bij het diner helpen. Limes zorgt voor de kip, de aardappelen en de sla. Het zou kunnen dat het niet bij een eenmalige actie blijft.


Guusje opent studio Jelly Jam Dance

NAARDEN - Guusje, de finaliste van het Junior Songfestival, heeft afgelopen zondag de nieuwe dansstudio van Jelly Jam Dance in sportcentrum de Lunet geopend.

Guusje zong uiteraard haar liedje 'Talk about Love' en daarnaast zong ze nog een aantal nieuwe nummers. Meer dan 100 kinderen waren komen kijken. Na afloop mochten ze met haar op de foto en een handtekening halen.

De dag werd afgesloten met een dansles onder begeleiding van dansschooleigenaresse Willy Tiepel.


Uitluiden Andreashuis

NAARDEN - Het Andreashuis wordt, als alles volgens plan verloopt, per eind van dit jaar verkocht. Momenteel wordt door de Protestantse Kerk Naarden gewerkt aan een afscheidsceremonie.

In het kerkblad wordt als datum zaterdag 12 december gecommuniceerd om 15.00 uur. Dat is het moment om het gebouw uit te luiden.

Ceremonie
Eerst is er om 16.00 uur een afscheidsceremonie, gevolgd door een vesperdienst en afsluitend een receptie.