Afbeelding
Foto:

Klaartje van Velten

Is juriste en lid activiteitencommissie Rehobothschool
Woont in Naarden sinds 2004

Waar houdt de activiteitencommissie zich mee bezig?
"We denken en werken mee in de organisatie van diverse grote jaarlijkse schoolactiviteiten. Bijvoorbeeld de intocht van Sinterklaas in Naarden-Vesting, het sinterklaasfeest op school, de kerstviering. Maar ook de projectweek, waar de leerlingen dieper ingaan op een centraal thema, dit jaar 'Techniek'. En natuurlijk de Avondvierdaagse, schoolvoetbal en het schoolfeest."

Leukste plekje van Naarden?
"Ik vind het mooiste plekje in Naarden het zicht op de Utrechtse Poort en de vestingwallen na een uur bootcamp op zaterdagochtend in de zon."

Je bent een dag burgemeester van Naarden, wat heeft jouw aandacht?
"Wat mijn prioriteit zou hebben is het aanbrengen van snelheidsverlagende drempels in o.a. de Prins Frederik Hendriklaan, de Thierensweg, de Alexanderlaan, de Koningin Wilhelminalaan en de Burg. M.P. van Wettumweg. Ondanks de snelheidsgrens van 30 km per uur rijden auto's nog veel te hard, wat levensgevaarlijk is voor (naar school) fietsende kinderen. Daarnaast zou ik ook meer fluisterasfalt willen laten aanbrengen, o.a. op de Rijksweg.

Ga je 18 november stemmen?
"Uiteraard maak ik op 18 november a.s. gebruik van mijn recht om te stemmen, al moet ik mij nog wel inlezen in welke lokale partij op dit moment en voor de nabije toekomst het beste bij mij past."