Judith kan binnenkort lekker uit eten.
Judith kan binnenkort lekker uit eten. Foto: Bob Awick

Judith is nieuws- kenner van het jaar

NAARDEN - Judith Langeland is de NaarderNieuwskenner van het jaar. Judith wist alle goede antwoorden te geven op de vragen over kwesties die het afgelopen jaar in Naarden speelden.

Judith woont pas sinds afgelopen februari in Naarden. Ze leest iedere week trouw deze krant. De quiz vond ze dan ook deels heel gemakkelijk, maar sommige vragen moest ze even terugzoeken op de website naardernieuws.nl.
Judith is blij met haar diner voor 2 personen bij restaurant EVEN eten & drinken bij De Doelen aan de Marktstraat in Naarden. Ze is van plan om samen met haar man Joris te genieten van haar prijs.

Vragen
Aan de NaarderNieuws Quiz deden weer vele enthousiaste mensen mee. Vooral twee vragen bleken erg moeilijk te zijn. De vraag over welke veranderingen zorgcentrum Naarderheem had aangekondigd bleek lastig te zijn. Het goede antwoord is dat ze zich gaan richten op de revalidatie van ouderen. Daarnaast vielen veel quizmakers over de kwestie rond de brandbrief van het Vogelasiel die zich afgelopen oktober afspeelde. De brief was een noodkreet, want zonder subsidie was het gedaan met de vogelopvanginstantie.