Susanne (l) en Carolien voor de winkel aan het Julianaplein.
Susanne (l) en Carolien voor de winkel aan het Julianaplein. Foto: PR

Vrouwenzaken: een schatkamer vol unieke cadeaus aan Julianaplein 23a

Bedrijven

BUSSUM - Susanne, oprichter en eigenaar van Vrouwenzaken, had al jaren de wens een winkel te openen waar je als vrouw (én man) blij van wordt! Afgelopen maart ging na een grondige verbouwing en een lockdown de winkel aan het Julianaplein in Bussum open. “We wilden een winkel met originele, betaalbare cadeaus of met een bijzonder verhaal”, vertelt Susanne.

Susanne runt haar zaak vanaf de eerste dag met veel plezier samen met haar vriendin Carolien. Gezamenlijk gaan ze op inkoop in binnen- en buitenland, op zoek naar unieke cadeaus. Zo hebben ze in de winkel twee merken die exclusief in Nederland en alléén bij Vrouwenzaken te verkrijgen zijn, namelijk: Danhera en Cruciani, beide uit Italië. Danhera is een cosmetische verzorgingslijn voor je huis met onder andere reinigingsproducten voor de keuken en badkamer, wasmiddelen, roomsprays enzovoorts. Het andere unieke merk is Cruciani: met armbandjes handgemaakt van zacht katoen en in vele kleuren en modellen verkrijgbaar. “Ook hebben wij de originele wasparfum uit Italië in maar liefst zeventien geuren. Dat is sinds de opening direct een bestseller. We hebben er nu al vele vasten klanten voor.”

Kleding

Vrouwenzaken verkoopt ook een wisselende collectie kleding. “Heerlijk comfortabel en gemaakt van mooie zachte stoffen. Maak je outfit compleet met een mooi sieraad of accessoire voor in het haar.” Verder ligt er een mooi assortiment kookgerei in de schappen: van serveerplanken tot zeer originele voorraadbussen en goodhairday-pasta’s. “Word je zicht een beetje minder? Wij hebben de prachtige leesbrillen van het merk Looplabb, zeer stijlvol! En zit er net drie kilo te veel aan voor dat ene leuke truitje? Neem dan de heerlijke sauzen van Callowfit: vet-, suiker- en glutenvrij! Om je huis gezellig te maken hebben we een zeer groot assortiment van het merk Räder: prachtige items van porselein, simpel en eenvoudig van vorm, maar altijd met een uniek detail.”

Ook voor heren

En ook al doet de naam Vrouwenzaken anders vermoeden, voor heren hebben Susanne en Carolien ook prachtige artikelen. “Bovendien vinden we het belangrijk dat de winkel toegankelijk is voor iedereen. Lekker zelf rustig rondkijken, ruiken, proeven, passen... het kan allemaal. Een item ruilen of terugbrengen mag en cadeaubonnen zijn bij ons altijd geldig. Ben je op zoek naar iets voor jezelf of een mooi cadeau voor die ene bijzondere persoon... wij helpen je graag. Ons motto is dan ook: wij helpen je zoals we zelf ook graag geholpen willen worden.”

Dus ben je op zoek naar een leuk, origineel cadeau dat met veel zorg en aandacht wordt ingepakt? Kom gezellig en vrijblijvend langs en laat je verrassen in onze winkel aan het Julianaplein 23a in Bussum

Uit de krant