Afbeelding

Françoise Clijsen (D66) stapt op en gaat zelf verder

Politiek

BUSSUM - Françoise Clijsen, een van de raadsleden van D66, stapt op en gaat onder de naam 'Lijst Clijsen' verder met haar raadswerk. Dat heeft zij zelf bekendgemaakt. 

Clijsen heeft na gesprekken met Bussumers geconcludeerd dat ze haar werk anders moet voortzetten. "Het draait niet alleen om het verwezenlijken van persoonlijke ambities en het verdelen van geld, maar vooral ook om begrip, erkenning, aandacht en het gezamenlijk bedenken van initiatieven om de huidige tijd vol veranderingen aan te kunnen. Wanneer er vertrouwen is, willen mensen zich graag in Bussum vestigen en zijn zij bereid te investeren in een prettig leef- en woonklimaat", laat ze weten. Dat doet Clijsen aanvullend op het werk van D66. Verder gaat ze samenwerken met GroenLinks, omdat ze daar de meeste overeenkomsten mee heeft. 

Met het vertrek van Clijsen moet D66 weer een zetel afstaan en heeft er nu nog twee over. Eerder stapte ook Bob Henzen al op om vervolgens zelf verder te gaan. Van Hart voor Bussum deed John Krabbendam tussendoor hetzelfde

Uit de krant