Afbeelding
Foto: PR

Seniorenmarkt in gemeentehuis

Zorg

BUSSUM - In het gemeentehuis van Gooise Meren - gehuisvest in Bussum - vindt op zaterdag 1 oktober van 9.30 tot 13.30 uur een seniorenmarkt plaats. Op de informatiemarkt presenteren instellingen, organisaties en bedrijven diensten en producten die voor senioren en mantelzorgers van belang zijn.

Daarnaast presenteert Catherine Keyl tussen 10.30 en 12.30 uur in de raadzaal tafelgesprekken met deskundigen over wonen, zorg en welzijn. De toegang en koffie en thee zijn gratis. Om 10.00 uur wordt de seniorenmarkt geopend.

Vitaal oud worden

Het doel van de markt is ouderen informeren over nieuwe ontwikkelingen en inspireren om zo lang mogelijk actief te blijven en vitaal oud te worden. Naast een breed opgezette informatiemarkt en demonstraties van hulpmiddelen zijn er muzikale intermezzo’s door de Pauwergirls, de muziekschool en het trio Gentle Rain. 

De vorige seniorenmarkt in 2019, door corona alweer drie jaar geleden, was een groot succes. Ook dit jaar worden weer vele honderden bezoekers verwacht. De markt wordt georganiseerd door de seniorenraad Gooise Meren in samenwerking met de bibliotheek, de gemeente, Versa en de GGD. 

Kijk voor het programma op www.seniorenraadgooisemeren.nl

Uit de krant

Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief