Afbeelding

Hoe fit & vitaal bent u?; event voor senioren uit Bussum-Zuid

Zorg

BUSSUM - Speciaal voor alle senioren tussen de 67 en 80 jaar in Bussum-Zuid organiseert Gooise Meren Beweegt op zaterdag 15 oktober (10.00 tot 16.00 uur) in gebouw Breeduit aan de Lange Heul 49 het event ‘Fit & Vitaal 2022; Kom In Beweging!’. 

Samen met fysiotherapeuten, diëtisten en andere professionals gaat u aan de slag om te ontdekken hoe het staat met uw kracht, balans, lenigheid en algehele gezondheid. Met deze resultaten als basis gaat u vervolgens in gesprek met de buurtsportcoach van Gooise Meren Beweegt om samen op zoek te gaan naar passend beweegaanbod. Natuurlijk is er ook ruimte voor een kopje koffie of thee en is er een markt met relevante informatie.

Wilt u weten hoe fit en vitaal u bent én woont u in Bussum-Zuid? Meld u dan aan voor ‘Fit & Vitaal 2022’. Aanmelden kan tot en met 7 oktober via het online inschrijfformulier op de website: www.gooisemerenbeweegt.nl. In dit formulier kunt u ook aangeven of u graag in de ochtend of middag komt. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Wilt u Fit & Vitaal graag met z’n tweeën bezoeken? Ook dat kan! Vul dan allebei een inschrijfformulier in en zet bij de opmerkingen de naam van de persoon met wie u graag samen komt.

Vragen over ‘Fit & Vitaal 2022; Kom In Beweging!’? Neem dan contact op met Miek van Setten, Regisseur Gezonde Leefstijl Volwassenen & Senioren via m.vansetten@gmbeweegt.nl of 06-40442820.
Kijk voor meer informatie op de website: www.gooisemerenbeweegt.nl 

Gooise Meren Beweegt bestaat uit Sportverenigingsondersteuners, Buurtsportcoaches, een JOGG-regisseur en regisseur Gezonde leefstijl volwassenen & senioren. Zij ondersteunen en begeleiden sportaanbieders en bevorderen een gezonde leefstijl voor inwoners van de gemeente Gooise Meren. Daarbij staat regelmatig sporten en bewegen, gezond eten en drinken én buiten zijn met anderen centraal.

Afbeelding

Uit de krant