Afbeelding

Weerbaarheidstraining voor kinderen van groep 7 en 8

Zorg

MUIDEN - Kinderwerk Gooise Meren organiseert in de gymzaal van de PC Hooftschool een weerbaarheidstraining voor kinderen van groep 7 en 8. 

De Rots en Water-training (acht bijeenkomsten) is een sociale competentietraining waarbij het zelfvertrouwen wordt gestimuleerd, het zelfbewustzijn toeneemt en talenten en kwaliteiten van zichzelf worden ontdekt. Thema’s zijn gronden en ademen, sterk staan, fysieke en mentale weerbaarheid, communicatie, lichaamstaal, oogcontact en de impact van (online) pesten en grenzen stellen. 

De cursus wordt gegeven door ervaren en gecertificeerde trainers en begint op 2 februari (15.00 tot 16.00 uur). Deelname kost 40 euro. Opgeven kan bij: Kirsten van Kasteren (kkasteren@versawelzijn.nl / 06-12583749).

Goedemiddag,

Zou de flyer uit de bijlage in het Muidernieuws kunnen

komen te staan? En als dat niet past, dan een verkorte versie?

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Kirsten van Kasteren

Kinder- en jongerenwerker Muiden/Muiderberg

Aanwezig: dinsdag, donderdag en vrijdag

Tel. 06-12 58 37 49

De informatie opgenomen in dit bericht kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u dit bericht onterecht ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door dit bericht te retourneren.

Aan deze e-mail kunnen geen rechten worden ontleend.

Uit de krant