Visitekaartje voor appartementencomplex

Bewoners van appartementencomplex De Flank dolblij met nieuwe recreatieruimte

15 dec 2020, 08:00 · leestijd 1 minuut Zorg
Tijdens de opening van de recreatieruimte van De Flank.
Tijdens de opening van de recreatieruimte van De Flank. Foto: In the Picture - Jan-Willem Houweling

De bewoners van appartementencomplex De Flank aan de Amersfoortsestraatweg hebben tegenwoordig hun eigen recreatieruimte. Daar heeft Woningstichting Naarden voor gezorgd. 

“We zien de bouw van de nieuwe recreatieruimte als een maatschappelijke investering, die De Flank nog toekomstbestendiger maakt en waar bewoners in een plezierige omgeving hun onderlinge contacten nog meer kunnen verstevigen”, laat M..

Zo blijf je betrokken. Afbeelding


Nog geen abonnee? Meld je nu aan en krijg toegang tot al het nieuws, alle extra achtergrondverhalen, het Zaterdagportret, de uittips, ons archief en de interessante artikelen uit de regio. Voor slechts € 1,14 per week.