Afbeelding

WK-poule al ingevuld? Je maakt nog steeds kans op mooie prijzen!

WK

BUSSUM - Het WK voetbal is al een paar dagen onderweg. Heb jij je al ingeschreven voor de BussumsNieuws WK-poule? Meedoen kost niks en je maakt nog steeds kans op geweldige prijzen. Bovendien lees je tijdens het WK gratis BussumsNieuws Extra artikelen. Hattrick dus.

Ga jij de strijd aan met je buren, familie en vrienden? Oftewel heb jij je al aangemeld en je poule ingevuld?

Gratis meedoen met kans op geweldige prijzen 

Tijdens het WK voetbal mag iedereen die in de regio Bussum woont gratis deelnemen aan de BussumsNieuws WK-poule. Het is simpel: je voorspelt de uitslagen van de WK voetbalwedstrijden. Doe je mee? Meld je dan aan – en vergeet niet om je poule in te vullen. Wie de beste voorspelling doet wint prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door lokale ondernemers:

Eerste prijs: Gouden ring met briljant en certificaat van Kaled Juweliers Bussum, ter waarde van 400 euro

Tweede prijs: Vuurwerkpakket Extreme Starburst 288 shots van Daatzelaar Bussum, ter waarde van 299 euro

Derde prijs: Kapok kussen van Slaapwereld Bussum, ter waarde van 29 euro

Hattrick

Als je meedoet aan deze WK-poule maak je niet alleen kans op deze fijne prijzen, je krijgt nog een Extra cadeautje. Je mag namelijk, zo lang als het WK voetbal duurt, gratis BussumsNieuws Extra artikelen lezen. Handig, want dan ben je volledig op de hoogte van al het (oranje-)nieuws uit Bussum. Dus gratis meedoen aan de WK-poule, mooie prijzen winnen en BussumsNieuws Extra lezen… Hattrick!

Dus nodig ook je vriendenclub, buurvrouw, collega’s, je echtgenote en de slager uit voor deze poule en kom erachter wie de grootste voetbalkenner van Bussum is.

Meld je hier aan voor de WK-poule

Disclaimer: De BussumsNieuws WK-poule is een samenwerking met Poules.com. Door je aan te melden bij Poules.com ding je mee voor de lokale prijzen. Ook ga je door je aan te melden ermee akkoord dat het BussumsNieuws jouw voor- en achternaam kan vermelden op de ranglijst in het BussumsNieuws en op BussumsNieuws.nl.