Archieffoto: Wouter van der Velde

Gooische-vrouwen komen weg na shoot-outs, heren komen tekort

BUSSUM - Twee punten na shoot-outs. Dat was afgelopen weekend het resultaat van de hockeysters van Gooische tegen Amersfoort. Na de reguliere speeltijd stond het nog 0-0.

De hockeysters van Gooische kenden genoeg problemen, hockeyend kon het veel beter. Amersfoort speelde daarentegen erg hard en fel en kreeg al snel de eerste kansen. Naar mate de speelhelft vorderde speelde Gooische steeds beter, maar echt goed werd het geen moment. Na rust kreeg Gooische meer kansen, maar doelpunten bleven achterwege.

De shoot-outs waren echter foutloos van de kant van de Bussumse vrouwen, waardoor de ploeg twee punten pakte en toch koploper bleef.

Hockeyers komen tekort tegen kampioenskandidaat
De hockeyers van Gooische hebben afgelopen weekend geen potten kunnen breken tegen kampioenskandidaat Klein Zwitserland: 4-0.

Voor rust speelden de Bussumers goed en lang leek het erop dat de ploeg schadeloos kon blijven. Een rake strafcorner zette de Bussumers toch nog op achterstand. Na rust bleef Gooische door knokken, maar was Klein Zwitserland te sterk. De tegenstander van de Bussumers kon met goed hockey verder weglopen.