Theo Visser scoort weer.
Theo Visser scoort weer. Foto: Johan van der Geest

SDO wint lachend met 0-4 tegen RKAVV

BUSSUM - SDO heeft opnieuw een uitduel gewonnen. De heren kijken terug op een geslaagde wedstrijd. RKAVV was vooral gevaarlijk via vrije trappen en corners. Daar tegenover was SDO vooral in de tweede helft sterk in de omschakeling en combinatie via de goed spelende Jasper Spanjerberg. Ze wonnen met 0-4 tegen RKAVV.

Vlak voor rust komt SDO op voorsprong door een mooie vrije trap van Kick van Aelst 0-1.

Tweede helft
In de tweede helft moest RKAVV nu komen en ontstond er veel ruimte op het middenveld. Voordat SDO de voorsprong kon uitbouwen kreeg RKAVV een vrije trap op de rand van de 16 meter. Rico de Boer krulde de bal in de hoek, maar Dion Thomas redde fantastisch.

Doelpunten blijven vallen
Daarna was het Theo Visser die na een goede actie de 0-2 binnen schoot. Vervolgens weer een mooie aanval. Rick van der Velden gaf de bal voor op Visser. Zijn kopbal werd nog gered door Mike ten Kroode maar in de rebound kon Visser wel scoren. En zo werd het 0-3. Vlak daarna volgde de 0-4. Het doelpunt werd gemaakt door van der Velden.