SDO werkt hard, maar komt tekort

BUSSUM - Hard werken bleef afgelopen weekend onbeloond voor de voetballers van SDO. De Bussumse hoofdklasser knokte voor de punten, maar droop met 2-4 teleurgesteld af.

Voor rust moesten de twee ploegen nog op gang komen en was er amper wat te beleven. SDO kwam wat meer voor de goal dan de tegenstander, maar echt gevaar bleef achterwege. Na rust was alles anders. SDO hervatte sterk en zorgde meteen voor gevaar. Nadat een Silvolde-speler een vrije trap van Theo Visser met de arm stopte mocht Rick van der Velden aanleggen voor een strafschop. De Bussumse goalgetter schoot beheerst raak.

SDO kon echter kort van de voorsprong genieten. Al snel kwam Silvolde terug en kwam het zelfs op voorsprong te staan. Tot twee keer toe was het Wout Blasman die scoorde. SDO bleef knokken voor de punten en leek ook succes te hebben toen Rick van der Velden weer voor een strafschop mocht aanleggen en deze benutte. Het leek erop dat SDO een punt kon makken, maar Silvolde bezorgde SDO met twee doelpunten alsnog een nederlaag.

SDO staat na afgelopen weekend op een tiende plaats.